Zaks

Zaks je hrvatski brand luksuznog zlatnog i srebrnog nakita. Osnovan je 2008. godine.

Elegancija i kvaliteta zlatnog i srebrnog nakita potpis su branda Zaks koji se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao vodeći brand luksuznog nakita. Upravo zbog toga, posebna pažnja stavlja se na kvalitetu materijala, ali i na dizajn kako bi kao leader na tržištu bio u korak sa svjetskim trendovima.

 

 

Decentni klasični komadi pristaju uz sve modne kombinacije, a stalna kolekcija prekrasnog tradicijskog nakita već dugo vremena ne silazi s ljestvice najpopularnijih kolekcija.

Osim spomenutih, u asortimanu se nalaze i upečatljivi “statement” komadi koji su sve više u trendu. Predimenzionirane naušnice, elegantne narukvice sa šarenim cirkonima ili neobično prstenje, u Zaks asortimanu izbora ne manjka, a baš kao što i slogan govori:

Zaks – oduševi svaki put!

Ništa manje impresivna nije ni kolekcija zaručničkog i vjenčanog prstenja koja nudi bogat izbor kvalitetnih komada sofisticiranog dizajna, ali i nekonvencionalnog dizajna.

To je prepoznao i renomirani modni brand Envy Room s kojim je ostvarena uspješna suradnja, a kao produkt toga nastalo je unikatno zaručničko prstenje s dizajnerskim potpisom Envy Rooma.


.

Svaki Zaksov prsten domaće proizvodnje nastaje nadahnjujućim procesom. Od prvog trenutka ljubavlju inspiriranog crtanja prstena pa do trena kada je on u potpunosti usavršen i spreman zablistati na rukama mladenaca, svaki prsten prođe kroz mnogo ruku vještih domaćih majstora i dizajnera. Kada je završen, prsten ne samo da predstavlja vrijednu dizajnersku minijaturu domaćeg ručnog rada, već nosi i snažnu poruku ljubavi utkanu od strane onih koji istinski cijene obiteljske vrijednosti i kroz vlastiti rad pričaju emotivnu ljubavnu priču.

Važno mjesto zauzima i kolekcija dijamantnog nakita izrađenog od 18 karatnog zlata i optočenog dragim kamenjem.

Drago kamenje kao što su safir, rubin i smaragd te poludrago kamenje – topaz, granat, citrin i peridot pažljivo su smješteni na prstenje, naušnice, ogrlice i privjeske izrađene od bijelog, žutog ili ružičastog zlata kako bi dobili zanimljive i elegantne komade nakita.

Posebno je zanimljivo prstenje koje se može nositi kao elegantni modni detalj, ali može imati i funkciju zaručničkog ili vjenčanog prstenja. U kolekciji se nalazi prstenje s decentnim kamenčićima, ali i upečatljivim komadima koji plijene pažnju. Kod zaručničkog prstenja u trendu je kamenje pravokutnog oblika, nastalo takozvanom baguette obradom dijamanata. I dok je dosad uglavnom bilo smješteno oko središnjeg kamena, sve više preuzima vodeću ulogu te je u fokusu u raznobojnoj igri kamenja.