ZaksZaks je hrvatski brand luksuznog zlatnog i srebrnog nakita.

Osnovale su ga 2008. godine obitelji Dodić i Glasnović, a danas u svom portfoliju broji 18 poslovnica diljem Hrvatske i preko sto zaposlenika.

Zaks je dio Gold Partner grupacije u čijem sklopu se nalazi i moderni proizvodni pogon koji je smješten u Zagrebu gdje sinergijom suvremenih tehnologija i tradicionalnih načina izrade nakita nastaju Zaks kolekcije.

Elegancija i kvaliteta zlatnog i srebrnog nakita potpis su branda Zaks koji se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao vodeći brand luksuznog nakita. Upravo zbog toga, posebna pažnja stavlja se na kvalitetu materijala, ali i na dizajn kako bi kao leader na tržištu bio u korak sa svjetskim trendovima.

Osim klasičnih komada koji pristaju uz sve modne kombinacije i stalne kolekcije tradicijskog nakita koji ne silazi s ljestvice najpopularnijih, u asortimanu se nalaze i upečatljivi “statement” komadi koji su ove sezone posebno u trendu. Predimenzionirane naušnice, elegantne narukvice sa šarenim cirkonima ili neobično prstenje, u Zaks asortimanu izbora ne manjka, a baš kao što i slogan govori:

Zaks – oduševi svaki put!


Ništa manje impresivna nije ni ona zaručničkog i vjenčanog prstenja.

To je prepoznao i renomirani modni brand Envy Room s kojim je ostvarena suradnja, a kao produkt nastalo je zaručničko prstenje s dizajnerskim potpisom Envy Rooma.

Važno mjesto zauzima i kolekcija dijamantnog nakita izrađenih od 18 karatnog zlata i optočenih dragim kamenjem poput smaragda, rubina i safira.