Zaks

Zaks je hrvatski brand luksuznog zlatnog i srebrnog nakita. Osnovale su ga 2008. godine obitelji Dodić i Glasnović, a danas u svom portfoliju broji 18 poslovnica diljem Hrvatske i preko 100 zaposlenika. Zaks je dio Gold Partner grupacije u čijem sklopu se nalazi i moderni proizvodni pogon gdje sinergijom suvremenih tehnologija i tradicionalnih načina izrade nakita nastaju Zaks kolekcije.

Elegancija i kvaliteta potpis su branda Zaks koji se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao vodeći brand luksuznog nakita.

Posebna pažnja stavlja se na kvalitetu materijala, ali i na dizajn kako bi kao leader na tržištu bio u korak sa svjetskim trendovima pa tako osim klasičnih komada i stalne kolekcije tradicijskog nakita, u asortimanu se nalaze i upečatljivi “statement” komadi.

Ništa manje impresivna nije ni ona zaručničkog i vjenčanog prstenja.

To je prepoznao i renomirani modni brand Envy Room s kojim je ostvarena suradnja, a kao produkt nastalo je zaručničko prstenje s dizajnerskim potpisom Envy Rooma.

Važno mjesto zauzima i kolekcija dijamantnog nakita izrađenih od 18 karatnog zlata i optočenih dragim kamenjem poput smaragda, rubina i safira.