trussardi satovi

Trussardi

Trussardi grupu osnovao je Dante Trussardi, 1911. godine u talijanskom Bergamu započevši proizvodnju i distribuciju luksuznih kožnih rukavica. Zbog visokokvalitetnih i rijetkih materijala te razvoja tehnika obrade kože, Trussardi je ubrzo postao vodeća tvrtka u izradi modnih dodataka kao i službeni dobavljač za Britansku kraljevsku obitelj.

Od samih početaka Trussardi je sinonim za odličnost, sofisticiranost, istraživanje i inovacije. U kasnim 60- tima Danteov unuk preuzima tvrtku, Nicola Trussardi, koji je stvorio internacionalnu grupu šireći svoju djelatnost na izradu odjeće i luksuznih modnih dodataka. Ideja mu je bila stvoriti brand čiji stil bi objedinio sve aspekte života, ciljajući prema najvišim standardima. Pomoću čvrstih korijena i tradicije koja se prenosila s generacije na generaciju Nicola Trussardi je stekao reputaciju u Italiji i svijetu pokrenuvši  dizajniranje i proizvodnju torba, putnog asesoara, opreme za ured i dom, te kožnih jakni te stvorio prepoznatljiv brend vrhunske kvalitete, nedostižne proizvođačima toga doba. 

Trussardi je u suradnji s Morellato Grupom proslavio prvu kolekciju satova. Liniju karakterizira elegancija, dinamičnost i sklonost stvaranju novih trendova u svijetu satova, te vještina i inovacije u izradi satova.

Linija satova stvarana je za žene i muškarce, te je karakterizira ‘butterfly’ kopča na metalnim narukvicama, te zašiljena igla na kožnom remenju što je ujedno i zaštitni znak Trussardi modnih dodataka. Naglasak na detaljima i zanimljiv stil  čini mušku liniju Trussardi satova prepoznatljivom.

Tehničke karakteristike:

  • Švicarska proizvodnja, eta i ronda mehanizmi
  • 2 godine garancije
  • nehrđajući čelik

Trenutnu kolekciju Trussardi satova možete vidjeti na Zaks stranicama.