tradicijski nakit

Tradicijske predmete često povezujemo s ostavštvinom koja nas na policama muzeja ili vlastitog doma podsjeća na minula vremena, no majstori zlatari Gold Partner grupacije prepoznatljive motive hrvatskih gradova prenijeli su na trendi naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje…

Tradicijska kolekcija nakita spoj je modernog dizajna i kulturne baštine Hrvatske, a koliko je uspješna govori i to da već nekoliko sezona ne silazi s ljestvice napopularnijih komada nakita!

Vrhunska obrada i suvremeni dizajn nastaju u Gold Partner Group proizvodnji sinergijom ručne obrade i suvremenih tehnogija, a poseban naglasak stavlja se na kvalitetu kako bi svaki komad zablistao.

Šibenski botuni, Dalmatinski cvjetići, Rećine, Dalmatinke, Splitski ukrasi…samo su neki od modnih dodataka iz kolekcije tradicijskog nakita koji se nosi bez obzira na geografsku pripadnost, godine ili stil. Od klasičnih oblika pa sve do varijacija u dizajnu, izbora u našoj ponudi ne manjka.


Jedan od najomiljenijih komada iz spomenute kolekcije  svakako su Konavoske naušnice. Njihova važnost proteže se još u doba Dubrovačke Republike kada je bio običaj da zaručnik daruje svoju odabranicu upravo ovim naušnicama, i to čak dva puta – za zaruke i vjenčanje.

Popularnost Konavoka ni danas nije ništa manja, a u Gold Partner grupaciji dolaze u više veličina i boja pa tako možete birati između mini, midi ili velikih naušnica te silver, zlatne ili rose gold boje.