sector satovi

Sector

Sector “No Limits” osnovan 1973. u Milanu globalni je brand satova koji kombinira performanse sportskog sata s elegancijom talijanskog dizajna. Dio je Morellato & Sector grupe koji je jedan od lidera inovativnog dizajna nakita i satova još od davne 1930. godine. Sector no limits su sportski, tehnički i funkcionalni satovi namijenjeni modno osviještenom kupcu koji živi životni stil bez granica.

U osamdesetima, Sector počinje dominirati na sceni ekstremnih sportova pokretanjem No Limits pro tima. Tijekom godina istraživanja i razvoja usavršili su kolekciju modernih satova visokih performansi za elitne sportaše koji se bave najzahtjevnijim sportovima na svijetu. No Limits kolekcija vrhunskim sportašima pruža preciznost i izdržljivost u  željenom modernom dizajnu.

Neki od najpoznatijih članova SECTOR No Limits Teama:

  • Umberto Pelizzari, nadimak “Kralj dubina”, višestruki svjetski rekorder u ronjenju na dah, s postignutom dubinom od -150 m. Sprema se prijeći i granicu od 200 m.
  • Viviane Franciska Wegrath, skočivši iz helikoptera s visine od 7.000 m sa snowboardom na nogama, Viviane je elegantno sletjela na vrh aktivnog vulkana Villarica, odbacila padobran i spustila se snowboardom 3.000 m niz planinu.
  • Victoria Murden, prva žena koja je sama i bez ičije pomoći preveslala preko Atlanskog oceana. Za taj pothvat trebala su joj 3 mjeseca.
  • Manu Bertin, flysurfer s Havaja, surfa jedrom oblika zmaja i svladava valove od 8 m.

Danas SECTOR simbolizira jak, odlučan i hrabar stil života: to je sat za ljude s pozitivnim pristupom životu i za one koji neprestano teže pomicanju vlastitih granica u izazovima svakodevnog života. Nova SECTOR filozofija utjelovljuje životni stil običnog, svakodnevnog heroja, koji s odlučnošću i na dinamičan način prihvaća izazove te traži precizan i pouzdan sat.

Priroda ne poznaje granice. Sector No Limits u suradnji s inicijativom Stand Up Forests za očuvanje Amazone

Satovi koji čuvaju amazonsku prašumu zamisao je koju su Sector No Limits i udruga LifeGate pretvorili u stvarnost u sklopu inicijative Stand Up Forests, kojom se brazilska prašuma želi sačuvati od deforestacije.

Održivost je apstraktan pojam, kao što je to na neki način i vrijeme. No, održivost se ponekad temelji na nečem stvarnom i opipljivom. Upravo je ta zamisao temelj inicijative Sector No Limits zaslužne za novu kolekciju satova kojom se, u suradnji s inicijativom Stand Up Forests udruge LifeGate, želi pridonijeti zaštiti 100.000 četvornih metara amazonske prašume u Brazilu.

Kolekcija nosi naziv Sector Nature No Limits by Sector i čini je šest satova (tri muška i tri ženska) izrađenih od sandalovine ili bambusa, čije boje podsjećaju na boje prašuma.

Trenutne kolekcije Sector satova možete vidjeti na Zaks i Argentum stranicama.