o nama

Gold Partner Group krovna je organizacija u vlasništvu obitelji Glasnović i Dodić, a u čijoj se grupaciji nalaze poznati brandovi srebrnog i zlatnog nakita Zaks i Argentum.

Obiteljski obrt modernizaciju doživljava 1995. godine kada se osniva Gold Partner Group. Iako moderniziran suvremenim strojevima za izradu nakita, impresivan pogon smješten u srcu Zagreba, uz nove tehnologije zadržava i tradicionalne vještine ručne obrade koje su majstori zlatari s ljubavlju prenosili iz generacije na generaciju.

Visokokvalitetan nakit od srebra i zlata dostupan je diljem Hrvatske u 18 poslovnica Zaksa i 50 poslovnica Argentuma, a Gold Partner grupacija danas broji više od 400 zaposlenika. Pristupačnost i vrijednost proizvoda prepoznala je i struka, ali i sami kupci pa je tako Argentum dobitnik Best Buy Award nagrade za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Jedna od kolekcija koja neprestano osvaja kupce, a dio je stalnog asortimana oba branda je ona tradicijskog nakita čija popularnost ne jenjava, a prepoznatljivi motivi i obilježja hrvatskih gradova preneseni su na suvremeni dizajn naušnica, ogrlica, narukvica i prstenja. Osim nakita, hrvatska baština gradova baš kao i vjerski motivi, svoje mjesto je pronašla i na zlatnicima i srebrnjacima. Ova prava mala umjetnička djela nastala su po idejnom rješenju Damira Mataušića, a idealan su poklon za posebne prigode.