maserati satovi

Maserati

 

Maserati je jedan od najprestižnijih brandova automobila, te potpisuje kolekciju satova unikatnog i suvremenog dizajna sjedinjenog s modernom tehnologijom i vrhunskim umijećem izrade satova.
Satove odlikuju oblici i detalji karakteristični za Maserati automobile : prepoznatljiv hladnjak s trozupcem ili automobilski hladnjak ovalnog oblika s klasičnim oblicima i detaljima iz svijeta luksuznog i sportskog automobilizma.

Braća Maserati su 1914. godine u Bologni započeli svoj povijesni put u svijetu automobilske industrije te su prvi ured otvorili zajedno, dijeleći strast za automobilima i motorima.

Maserati je od tada odigrao važnu ulogu u povijesti, kulturi i razvoju sportskih automobila. 1940. godine, preselili su Upravu u talijansku Modenu, gdje se nalazi i danas.

Za razliku od ostalih proizvođača, Maserati je u automobilima uspio povezati nasljeđe i inovaciju, prošlost i budućnost, sjećanja i viziju. Danas je upravo zbog toga svjetski poznati brand koji je prisutan na 70 različitih tržišta diljem svijeta.

Osim u automobilskoj industriji, Maserati je prisutan i u kreaciji muških satova, cipela i modnih dodataka koji reflektiraju originalnu Maserati estetiku. Luksuz, kvaliteta i odlična izvedba prepoznaju se u svakoj kolekciji muških satova, uz besprijekornu preciznost automatika i quartznih mehanizama.

Zaštitni znak Maseratija je trozubac. Osmislio ga je jedan od braće Maserati, Mario Maserati, inspiriran kipom boga Neptuna, kojeg je vidio na Piazza Maggiore u Italiji. Trozubac simbolizira snagu, silinu i hrabrost koja je uvezena u svaki detalj na proizvodima s Maserati potpisom.

Satovi imaju čelična kućišta,  mineralna i safirna stakla. Jamstvo na mehanizam je dvije godine, a na bateriju godinu dana.

Trenutne kolekcije Maserati satova možete vidjeti na Zaks i Argentum stranicama.