hrvatska proizvodnja

Njegujući tradicionalne vještine izrade nakita koje su se prenosile generacijama, ali pritom ne zapostavljajući ni moderne tehnologije, u Gold Partner grupaciji svakodnevno nastaju sjajni komadi zlatnog i srebrnog nakita. 

U impresivnoj radioni smještenoj na zagrebačkoj Zavrtnici, sinergija suvremenih strojeva i vještina majstora zlatara rezultira nakitom na kojemu je svaki detalj  s ljubavlju osmišljen  i obrađen. Od idejne skice pa sve do završne obrade kompleksan je proces, a velika pažnja stavlja se na kvalitetu kako bi finalni proizvod bio besprijekoran.

Što se tiče dizajna, ni ovdje hrvatska proizvodnja ne zaostaje za svjetskim trendovima pa tako u Gold Partner proizvodnji nastaje široki spektar raznovrsnog nakita – od klasičnih komada sa svjetlucavim cirkonima pa sve do onih upečatljivih,, „statement“ komada koji ne prolaze nezapaženo.

 

Naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, svaki komad zasebno ili u kompletima, ili pak kombinacije različitih boja za one odvažne – kod naših distributera , u Argentumu i Zaksu, pronaći ćete veliki izbor, samo pustite mašti na volju i oduševite sebe i druge!