furla satovi

Furla

Brand Furla sinonim je za kvalitetu, kreativnost, razigranost te suvremeni talijanski stil koji je prepoznatljiv i u dizajnu satova.

Tvrtku Furla osnovao je Aldo Furlanetto 1927. godine u Bologni gdje je započeo s proizvodnjom kožnih torbi i modnih dodataka, a prva maloprodajna lokacija otvorena je 1955. godine, te ona postoji i danas u Italiji.

Između 1970. i 1980., nakon uključivanja Aldove djece u tvrtku, Furla započinje brandiranje svojih torbica i modnih dodataka, a danas su prisutni u preko 70 zemalja, s 320 poslovnica.

Furla satovi su inspirirani ljepotom života i radošću koje boje mogu unijeti u svaki dan. Kožno remenje na satovima, usklađeno je s bojom i motivom kože od kojih su izrađene torbe branda Furla.

Satove karakterizira bezvremenski dizajn, elegancija i sofisticiranost sjedinjena s preciznošću koju osiguravaju samo najkvalitetniji materijali ugrađeni u svaki sat. Rezultat su jednostavni oblici, raznolikost boja, a ponajprije funkcionalnost i praktičnost svakog pojedinog sata.

Satovi imaju čelična kućišta i mineralna stakla. Jamstvo na mehanizam je dvije godine, dok je na bateriju godinu dana.