furla satovi

Aldo Furlanetto je , 1927. godine u Bologni, Italija, osnovao tvrtku Furla i započeo sa proizvodnjom kožnih torba i modnih dodataka traženih u to doba.

1955. godine otvara se prva maloprodajna lokacija, te ona postoji i danas u Italiji.

Između 1970. i 1980. , po uključivanje Aldove djece u tvrtku, Furla započinje brandiranje svojih torbica i modnih dodataka.

Po otvorenju poslovnica u Bologni, Rimu i Parizu , Furla se otvara i u New Yorku. Danas su prisutni u preko 70 zemalja, sa 320 poslovnica. 

Bliže svojoj 90- toj obljetnici postojanja, a temelje su postavili umijećem izrade, osjećajem za lijepo i prepoznatljivim inovativnim dizajnom.    

Furla je oznaka za kvalitetu, kreativnost, razigranost te suvremeni talijanski stil koji je vidljiv i u dizajnu satova.

Furla satovi su inspirirani ljepotom života i radošću koje boje mogu unijeti u svaki dan. Furla je sinonim za kvalitetu, moderan dizajn i praktičnost. Kožno remenje na satovima, usklađeno je sa bojom i motivom kože od kojih su izrađene torbe branda Furla.

.

Satove karakterizira bezvremenski dizajn, elegancija i sofisticiranost sjedinjena sa preciznošću koju osiguravaju samo najkvalitetniji materijali ugrađeni u svaki sat. Rezultat su jednostavni oblici, raznolikost boja, a ponajprije funkcionalnost i praktičnost svakog pojedinog sata.

Satovi imaju čelična kučišta i mineralna stakla.

Jamstvo na mehanizam je dvije godine, na bateriju godinu dana.