trussardi satovi

Trussardi grupu osnovao je Dante Trussardi, 1911. godine u Bergamu, Italija, započevši proizvodnju i distribuciju luksuznih kožnih rukavica. Zbog visokokvalitetnih i rijetkih materijala te razvoja tehnika obrade kože, Trussardi je ubrzo postao vodeća i nadaleko poznata tvrtka u izradi modnih dodataka. Kao potvrdu za to, vrlo brzo, Trussardi je postao i službeni dobavljač za Britansku kraljevsku obitelj.

Od samih početaka Trussardi je sinonim za odličnost, diskretnu sofisticiranost, istraživanje i inovacije. U kasnim 60- tima, za vrijeme preokreta koje je pogađalo društvo do srži, Danteov unuk preuzeo je tvrtku. Nicola Trussardi je stvorio internacionalnu grupu šireći svoju djelatnost na izradu odjeće i luksuznih modnih dodataka. Ideja mu je bila stvoriti brand čiji stil bi objedinio sve aspekte života, ciljajući prema najvišim standardima. Pomoću čvrstih korijena i tradicije koja se prenosila s generacije na generaciju Nicola Trussardi je stekao reputaciju u Italiji i svijetu pokrenuvši  dizajniranje i proizvodnju torba, putnog asesoara, opreme za ured i dom, te kožnih jakna te stvorio prepoznatljiv brend vrhunske kvalitete, nedostižne proizvođačima toga doba. Trussardi je u narednim desetljećima stvarao trendove, postao dostupan korisnicima diljem svijeta te je danas nadaleko poznat po eleganciji i beskompromisnoj kvaliteti svih svojih proizvoda.

Trussardi je u suradnji s Morellato Grupom proslavio prvu kolekciju satova. Liniju , s jedne strane karakterizira elegancija, dinamičnost i sklonost srvaranju novih trendova u svijetu satova, te vještina i inovacije u izradi satova, s druge . Rezulatat spoja tehnike i stila dovela je do nastanka satova uglađenog i suptilnog dizajna, obogačenog vrijednim detaljima koji reflektiraju prepoznatljiv stil Trussardi branda.

Linija satova stvarana je za žene i muškarce, te je karakterizira butterfly kopča na metalnim narukvicama, te zašiljena igla na kožnom remenju što je ujedno i zaštitni znak Trussardi modnih dodataka. Obraćanje pozornosti na detalje, dinamičan stil i čvrst karakter  čini mušku liniju Trussardi satova prepoznatljivom.

Tehničke karakteristike:

  • Švicarska proizvodnja; eta i ronda mehanizmi,
  • 2 godine garancije,
  • nehrđajući čelik

Trenutnu kolekciju Trussardi satova možete vidjeti na stranicama Zaks-a.