maserati satovi

Maserati

Braća Maserati su 1914. godine u Bologni, Italia, započeli svoj povijesni put u svijetu automobilske industrije. Prvi ured, braća su otvorila zajedno, dijeleći strast za automobilima i motorima.

Maserati je od tada odigrao važnu ulogu u povijesti, kulturi i razvoju sportskih automobila. 1940. godine, preselili su Upravu u Modenu, Italia, gdje se nalazi i danas.

Za razliku od ostalih proizvođača, Maserati je u automobilima uspio povezati nasljeđe i inovaciju, prošlost i budućnost, sjećanja i viziju. Danas je upravo zbog toga svjetski poznati brand koji je prisutan na 70 različitih tržišta diljem svijeta.

Osim u automobilskoj industriji, Maserati je prisutan i u kreaciji muških satova, cipela i modnih dodataka koji reflektiraju originalnu Maserati estetiku. Luksuz , kvaliteta i odlična izvedba prepoznaju se u svakoj kolekciji muških satova, uz bezprijekornu preciznost automatika i quartznih mehanizama.

Zaštitni znak Maseratija je trozubac. Osmislio ga je jedan od braće Maserati, Mario Maserati, inspiriran kipom boga Neptuna, kojeg je vidio na Piazza Maggiore u Italiji. Trozubac simbolizira snagu, silinu i hrabrost koja je uvezena u svaki detalj na proizvodima sa Maserati potpisom.

Maserati je jedan od najprestižnijih brandova automobila, te potpisuje kolekciju satova koji posjeduju unikatan i suvremen dizajn sjedinjen s modernom tehnologijom i umijećem izrade satova. Satove odlikuju oblici i detalji karakteristični za Maserati automobile : prepoznatljiv hladnjak s trozupcem ili automobilski hladnjak ovalnog oblika sa klasičnim oblicima i detaljima iz svijeta luksuznog i sportskog automobilizma.

Satovi imaju čelična kučišta,  mineralna i nerjetko safirna stakla.

Jamstvo na mehanizam je dvije godine, na bateriju godinu dana.

Trenutne kolekcije Maserati satova možete vidjeti na stranicama Zaks-a ili srebrnarnica Argentum.